Techniek en ICT groeien naar elkaar toe

Middelbaar en hoger opgeleide ICT-ers, dat is waar wij bij TechnICT de markt mee bedienen. Techniek en ICT zijn nu nog vaak losgekoppeld maar zullen de komende jaren meer en meer naar elkaar toegroeien. Dit is wat bekende trendwatchers voorspellen, maar we zien het ook al met “The Internet of Things” ontstaan. Dat een printer een IP adres heeft, is gewoon geworden. Steeds meer professionele apparatuur, zowel in het zakenleven als voor particulier gebruik, worden in het lokale of publieke netwerk opgenomen. Van het ontwerpen tot en met beheer van een infrastructuur, dat is wat de technici van TechnICT voor u doen. Zowel op flexibele basis als bij uw bedrijf in dienstverband.

Juiste kandidaten via levendig relatienetwerk

Wij beschikken over ruime ervaring in de recruitment wereld. Die ervaring heeft geleid tot een groot netwerk met ervaren IT-Specialisten. Sinds 1997 zijn we al actief in het bemiddelen van Middelbaar- en Hoger opgeleide Technici en IT-ers. Voor kandidaten die op zoek zijn naar een baan maar ook voor moeilijk invulbare vacatures. Soms zijn kandidaten moeilijk te vinden of hebben ze al een goede baan of opdracht. Wij zijn u hierbij graag van dienst om de verbindende schakel te zijn.

Wij geloven dus niet in databases met duizenden kandidaten, maar vooral een levend en levendig relatienetwerk, met daarin de kandidaat die voor uw bedrijf geschikt en beschikbaar is. Wij kennen de kandidaat die u zoekt of weten hem op te sporen. Het vinden en binden van de gewenste kandidaat en het inzetten van zijn of haar expertise voor uw bedrijf, dat is wat u kunt uitbesteden aan TechnICT. Wij werven zowel voor tijdelijke projecten op flexibele basis als voor vaste functies. Wij werken doelgericht en leveren u een goed advies en de juiste kandidaat.