Werving vast dienstverband

Het werven en selecteren van medewerkers voor vast dienstverband is mogelijk voor diverse vacatures. Onze ervaring heeft geleerd dat bepaalde specialistische functies op een andere manier dienen te worden ingevuld. Wij bij TechnICT hebben de laatste 18 jaar ruimschoots onze sporen verdiend in het succesvol werven en selecteren van gekwalificeerd IT-personeel voor de meer generieke functies. Wij weten altijd weer op een creatieve manier capabele IT-ers te werven en te binden voor uw vacature.

Freelance bemiddeling

Met de zekerheid van een vaste baan toch zelfstandig ondernemer zijn? Dat kan dankzij de Freelance bemiddeling van TechnICT. Doordat wij partnerships hebben met diverse grote bedrijven kunnen wij onze freelancers voorzien van opdrachten vanaf 3 maanden. Aan onze klanten bieden wij specialisten die niet op basis van een dienstverband werken of bij een IT-detacheerder in dienst, maar vanwege hun specialistische kennis en ervaring ervoor gekozen hebben om als freelancer te werken.

Tijdelijke, flexibele inhuur of op urenbasis een project invullen.

Een tijdelijk capaciteitsprobleem? TechnICT biedt u een oplossing met de flexibele inhuur van specialisten en generalisten op IT-gebied. TechnICT levert capaciteit voor periodes vanaf 3 maanden of vult op basis van afgesproken oplevering een projectprijs af op basis van een uren-strippenkaart.

Invulling vaste functies met “DETA-VAST”

U zoekt een nieuwe medewerker, TechnICT kent diverse specialisten in de markt. Door ons grote netwerk kunnen wij op verschillende manieren uw vacature invullen. Door de flexibele inhuurperiode heeft u de mogelijkheid om de medewerker in vaste dienst te nemen na de proefperiode via TechnICT.